Referenties

"Het project dat we samen met Kris deden, is niet alledaags te noemen. Kris ontwikkelde het design voor onze webtoepassing om digitaal te vergaderen. De uitdaging zat erin om samen met het ontwikkelteam de achterliggende code en het ontwerp naadloos op elkaar aan te sluiten. De samenwerking mag zeker een succes genoemd worden. Voor andere webtoepassingen doen we nog steeds een beroep op Kris."

Jef Peeters, Remmicom nv

 

 

"Onze samenwerking met k1 web & graphic design is de beste beslissing die we als platenlabel ooit hadden kunnen maken. Er komt heel wat bij kijken om onze producten op de juiste manier aan de man te brengen, en geen enkele van onze vragen en wensen was te moeilijk. Alles is altijd bespreekbaar met k1 en dat heeft een schitterende site opgeleverd, waar we hen altijd dankbaar voor zullen zijn. Daarenboven is het gebruiksgemak, waarmee wij zelf nieuwe producten op de site kunnen plaatsen, baanbrekend simpel en weldoordacht. Waarom het door k1 zelf ontwikkelde systeem niet als wereldstandaard wordt ingevoerd is ons een compleet raadsel. Wat ons betreft is Kris de Steve Jobs van webdesign, maar dan wel een stuk sympathieker en je krijgt tenminste waar voor je geld."

Alain Deltenre & Felix Huybrechts, Cluster Park

 

 

"Op Kris kun je rekenen. Altijd. Is het een moeilijke vraag, dan zoekt hij, tot hij vindt. En je krijgt steeds precies wat je verlangde … mooier!"

Jean-Pierre Verschuren, Epinoia

 

 

“Kris kan de klant goed inschatten om een website te maken die bij hun organisatie past. Hij is erg behulpzaam, luisterbereid en staat open voor anderen hun ideeën. Onze website oogt professioneel, mooi en is gebruiksvriendelijk (zowel voor de klant om de website te beheren als voor de surfers)."

Nele Stockx en Bart Moens, Iets Anders cie

 

 

"Wij zijn al klant bij Kris sinds onze oprichting in 2005 en al die jaren nog steeds fan van zijn “rechttoe rechtaan” dienstverlening. Correct, duidelijk qua communicatie, timings worden gerespecteerd en dat allemaal met de glimlach. Daar houden wij van. Ondertussen zijn we 3 websites verder en de meest recente website is er eentje, op aanraden van Kris, die aangepast is aan smartphones en tablets. We like!"

Yvette Deschrynmakers, La Lingua

 

 

"Ik kan Kris ten zeerste aanbevelen als webdesigner. Hij maakte mijn website volgens mijn wensen, maar schroomde zich niet om vanuit zijn know-how en in een geest van constructieve samenwerking voorstellen te doen die het resultaat ten goede kwamen.

Hij werkt efficiënt en creatief, communiceert duidelijk, heeft op elke vraag een antwoord, en levert op tijd en volgens het overeengekomen budget.

Een vakman!

Guy Van Rompay, 360°-fotograaf, www.quevistapanorama.be

 

 

"Reeds verschillende jaren werken wij samen met k1 web & graphic design. Kris denkt mee na over de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van de website. Dankzij een vlotte samenwerking lukt het ons steeds om onze website up-to-date te houden en telkens te vernieuwen volgens de noden van de bedrijven in Vlaams-Brabant."

Astrid De Man, voka Vlaams-Brabant